Milton Avenue

The client wanted the kitchen of their Georgian Terrace house updated, to provide a more open and spacious dining / kitchen area.

The utility room was demolished, as was the exterior wall separating it an and the kitchen area. This created an open and much larger space for an updated kitchen and dining. The extension was extended into the garden to provide a new utility room.

Level changes in the garden needed to be addressed; new the garden patio and flower beds were designed that provided a new transition into the garden.

Combining the new kitchen space, large glazing and additional roof lights, we were able to create the bright and open space which is now the focal point of the house, with light filtering deep into the interior.

Date
2019
Location
Bath
Type
domestic, residential, extensions, conservation
Status
completed